Aşağıdere Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerine cumhuriyet ve demokrasi bilinci içinde,çevresi ile etkileşim halinde olmalarını sağlayan,milli ve manevi değerlerine sahip çıkan,yenilikçi,bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı,sosyal ve duygusal yönden sağlıklı,üretken,sorumluluk sahibi ve temsil edebilme yeteneğini kazanmış bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,araştıran,çözüm bulan,ülkesine bağlı,sorumlu,cumhuriyet ve demokrasi bilincini aşılayan,gelişime açık,çevre bilinci yüksek,kendine güvenen,katılımcı,sorgulayan,etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak,hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş,yüksek ahlaki değerler kazanmış,küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren,saydam,hesap verebilen,çağın eğitim yönetimi anlayışının gerektirdiği bilgi ve becerileri ile donanmış,örnek,hizmet ettiği çevrenin gelişimine katkı sunan,aranan bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00-15:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZ ORTAOKULU VE ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZDA TAŞIMALI EĞİTİM VARDIR
Sportif Etkinlikler: Futsal, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Harezmi Projesi, Dilimizin zenginlikleri Projesi

WEB - https://asagidereoo.meb.k12.tr

Adres - Aşağıdere Köyü Serdivan / Sakarya

Yerleşim Yeri - Aşağıdere Köyü/Serdivan

Adres - Aşağıdere Köyü Serdivan / Sakarya

Ulaşım Okulumuzdan ilçe merkezine belediye ulaşım hizmetleri yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Serdivan İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.